Over ons

koetsieragriservice

Over Koetsier Agriservice

Met jarenlange ervaring in pluimveeservice, agriservice en stalreiniging kunnen wij snelle en hoge service aanbieden. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het vak en weten van aanpakken. Wij zijn voornamelijk actief in pluimveeservice maar bieden daarnaast ook overige diensten in agriservice en stalreiniging aan. Ook voor een helpende hand in de bouw of andere gerelateerde klussen staan onze vakmannen voor u klaar.

Wij werken volgens de IKB normen en hebben een goede hygiëne hoog in het vaandel staan. De kleding en laarzen, die worden gebruikt tijdens het laden, worden na elke klus grondig gewassen, gereinigd en ontsmet om ziektes en besmettingen te voorkomen.

Wij streven naar een hoge klant- en diervriendelijkheid met ervaren personeel om de klus tot een succes te maken. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.​

Overige werkzaamheden

Naast agrarische werkzaamheden verhuren wij ook losse mankrachten voor andere sectoren. Zo zijn wij ook actief in de woningbouw, weg en waterbouw, bosbouw en productiewerk. Door onze “boeren” mentaliteit van hard werken en geen 9-5, onderscheiden wij ons! Bel of mail voor meer informatie!

Koetsier Agriservice

Neem vrijblijvend contact met ons op

Scroll naar boven